Datuk dr Rozmey....Pencetusan fenomena hasil nukilan beliau membuahkan hasil yang begitu lumayan

JITRA, 25 Julai – Organisasi gergasi dR Group kini tampak semakin maju dan popular di seluruh Malaysia akibat daripada fenomena yag telah dicetuskan oleh pemiliknya sendiri iaitu Datuk Dr Che Rozmey Che Din (DDR).

Ini adalah kerana label dR Rozmey yang menjadi kegilaan golongan ahli perniagaan dan keberkesanan serta keajaiban produknya yang begitu mujarab memberikan kesan yang amat positif terhadap pengguna.

Menurut Presiden dR Group (dRG), berkonsepkan ajaib, berkesan dan selamat produk keluaran dRG ini sudahpun diketahui  tenyata ianya memberikan keberkesanan yang ketara tanpa mewujudkan sebarang risiko terhadap penggunanya.

“Antara produk keluaran dRG yang terkenal adalah Jus Mate 5 (JM5) iaitu produk pelangsingan badan dan terdapat juga produk lain yang dianggap mujarab keluaran dRG ialah seperti ESPRESSO XY yang membantu memulihkan masalah tenaga batin, Doc-K merawat sakit sendi, Gain-5 membantu penambahan berat badan, dR Silky memberikan bentuk tubuh badan yang ideal dan kulit yang cantik,” kata DDR.

“Manakala dR Betes memulihkan penyakit kencing manis, dRQ10 merawat masalah lemah jantung dan stroke, dR8 merawat mata, dR101 membantu kecerdasan minda manakala dRII untuk merawat kulit dan satu lagi produk terbaru yang akan dihasilkan iaitu dR-Hepar yang berfungsi untuk merawat hati,” ujarnya.

Beliau berkata lagi, hanya ramuan yang terpilih iaitu berasaskan herba dan vitamin sahaja digunakan untuk menghasilkan kesemua produk dRG yang telah banyak membantu pengguna merawat pelbagai penyakit serta penggunaannya yang memudahkan dan selamat untuk pengguna tanpa memberikan sebarang kesan sampingan

“Fenomena produk label dR Rozmey ini akan doktor perluaskan menerusi pelbagai produk kesihatan dan kecantikan iaitu dR Premierserta dR Slimming Suit yang bakal menembusi pasaran tahun ini.

“Selain itu, doktor juga menjangkakan bahawa tahun baru ini merupakan medan untuk menghasilkan kejayaan baru menerusi produk-produk terbaru doktor sekaligus melakar sejarah sebagai ahli perniagaan terkemuka,” katanya ketika ditemui.

Advertisements