Datuk Dr Che Rozmey.......Produk Doc-K merupakan produk yang berkualiti membantu golongan sakit sendi terutamanya warga emas

JITRA, 11 Julai – “Permintaan produk kesihatan Doc-K kini dilihat memberangsangkan berbanding sebelumnya,” ujar Datuk Dr Che Rozmey Che Din (DDR) yang sudah menjangka mengenai perubahan penjualan secara mendadak terhadap produk itu.

Kebelakangan ini produk kesihatan Doc-K menjadi pilihan pengguna terutamanya warga emas yang sering mengalami sakit rawan sendi dan gout menyukarkan mereka melakukan tugasan harian.

Menurut DDR, berkemungkinan rumusan ajaib produk Doc-K memberikan keselesaan dan keserasian kepada mereka yang menggunakannya memberikan kelegaan yang cepat.

“Merujuk kedudukan carta penjualan produk dR Group (dRG) kedudukan produk kesihatan Doc-K kini setaraf dengan tiga produk lain yang mendapat sambutan menggalakkan.

“Antara adalah produk pelangsingan badan Jus Mate 5 (JM5), produk dR101 yang dirumuskan untuk membantu kecerdasan otak dan juga produk penjagaan kulit jerawat serta jeragat iaitu dRII,” katanya.

Beliau berkata lagi, penjualan produk kesihatan Doc-K yang mendadak naik membantu untuk memperkukuhkan lagi hasil jualan dRG sekaligus memberikan memberikan kelegaan terhadap pengguna agar masalah kesakitan dapat ditangani.

“Kepada pengguna produk Doc-K pemilihan terhadap produk ini sememangnya idea yang bernas dari pihak anda kerana formulasinya menepati kriteria yang dinginkan oleh anda.

“Selain itu, produk ini juga menjadai penawar terutamanya kepada warga emas yang sibuk bekerja keras untuk menjalankan aktiviti mengendalikan sawah dan ladang mereka yang boleh mengakibatkan rawan sendi dan juga sakit otot menjadi lebih kritikal,” ujarnya lagi yang prihatin terhadap kesihatan warga emas di negara ini.

Advertisements