Datuk Dr Che Rozmey.........Produk pelangsingan JM5 ternyata memberikan kepuasan terhadap pengguna

JITRA, 4 Julai –  Produk pelangsingan badan iaitu Jus Mate 5 (JM5) keluaran dR Group (dRG) yang dianggap vaksin penawar segala penyakit kronik semakin menular terhadap masyarakat di negara ini.

Keberkesanan produk JM5 ini 80% terbukti kepada testimoni-testimoni yang menggunakannya memberikan impak yang besar dan sekaligus menjadi pengedar yang Berjaya selain memiliki tubuh yang kelihatan menarik dan cantik.

Menurut Presiden dR Group (dRG) Datuk Dr Che Rozmey Che Din (DDR) kebanyakan pengedar-pengedar produk JM5 yang telah berjaya  menggunakan konsep ‘guna dulu baru jual’ untuk meraih pendapatan lima angka.

“Mereka yang dulunya pernah menghidapi penyakit-penyakit sebegini kini pulih seperti sediakala dan menjalani kehidupan seperti biasa,”katanya.

Beliau berkata lagi, produk yang mujarab ini sudah popular dikalangan golongan obesiti dan hasilnya memang memberangsangkan.

“Jadi berkonsepkan dengan menggunakan kaedah ini pengedar akan berjaya mendapatkan kepercayaan dari pengguna-pengguna baru untuk membeli JM5 sekaligus mengaut keuntungan yang lumayan secara sambilan,” katanya.

“Selain itu, pengedar juga tidak perlu bersusah payah untuk menerangkan tentang keberkesanan produk JM5 ini tetapi hanya perlu membawa diri mereka sahaja untuk dijadikan contoh kepada pengguna baru yang ingin menangani masalah obesiti ataupun kegemukan,” tambahnya lagi.

Datuk Dr Che Rozmey berkata lagi, dalam usaha memberikan perkhidmatan terbaik untuk pengguna seharusnya mereka perlu memastikan terlebih dahulu produk yang dibeli adalah yang asli dan jika inginkan maklumat lanjut mengenai produk keluaran dR Group layari www.herbaprima.com sekaligus dapat membanteras lanun produk tiruan.

Advertisements