TERBAIK............Antara produk yang menjadi pilihan serta tidak pernah menghampakan pengguna

JITRA, 1 Julai – Syarikat naungan dr Rozmey iaitu dR Group (dRG) telah menghasilkan pelbagai produk kecantikan dan kesihatan yang tidak pernah menghampakan pengguna semenjak dari awal penghasilannya sehinggalah ke hari ini.

Produk keluaran dR Group ini juga dilihat mendapat sambutan hangat daripada pelanggan akibat keajaiban produknya memulihkan masalah penyakit kronik yang semakin serius kini.

Presidennya Datuk Dr Che Rozmey Che Din (DDR) berkata, dRG kini terkenal dengan produk kesihatan yang memberikan kesan yang amat memberangsangkan iaitu Jus Mate 5 (JM5) bagi membantu pengguna yang mempunyai masalah berlebihan berat badan.

“Antara produk keluaran dRG selain daripada JM5 ialah seperti ESPRESSO XY yang membantu memulihkan masalah tenaga batin, Doc-K merawat sakit sendi, Gain-5 membantu penambahan berat badan, dR Silky memberikan bentuk tubuh badan yang ideal dan kulit yang cantik,” katanya.

Beliau berkata lagi, menyedari bahawa masyarakat kini terdedah dengan pelbagai penyakit beliau menghasilkan pelbagai formulasi hebat untuk membantu golongan yang menhidap penyakit kronik.

“Oleh itu formulasi produk dR Betes telah dihasilkan dengan bertujuan untuk memulihkan penyakit kencing manis, manakala dRQ10 merawat masalah lemah jantung dan stroke.

“Formulasi dR8 pula adalah bertujuan untuk merawat mata dan produk dR101 membantu kecerdasan minda serta produk dRII adalah untuk merawat penyakit kulit yang kritikal.

“Kesemua produk yang dihasilkan ini mengandungi pelbagai vitamin dan herba terpilih yang telah banyak membantu pengguna merawat pelbagai penyakit serta penggunaannya yang memudahkan dan selamat untuk pengguna,” tambahnya lagi.

Advertisements