TERBAIK.....Produk yang menjadi kegilaan wanita masa kini memberikan kepuasan kepada pengguna

JITRA, 30 Jun – Produk dR Silky adalah salah satu produk kecantikan keluaran dR Group (dRG) yang mendapat sambutan yang menggalakkan dan juga menerima tempahan yang banyak.

Populariti dR Silky kini dikaitkan dengan golongan wanita yang berkerjaya dan ingin mengekalkan kecantikan luaran dan dalaman.

Menurut Presidennya Datuk Dr Rozmey Che Din (DDR) menyedari bahawa golongan wanita masa kini lebih mengutamakan kecantikan doktor menghasilkan produk dR Silky ini khas untuk mereka.

“Kombinasi menarik formulasi doktor menghasilkan produk dR Silky ini adalah dengan hanya menggunakan ramuan herba terpilih sahaja seperti kandungan Lobata

Beliau berkata lagi, hasil formulasi doktor menghasilkan produk dR Silky ini dilihat ianya memberikan kesan positif yang menarik dterhadap pengguna

“Ramuan Lobata yang kaya dengan phyto-estrogen telah dirumuskan di dalam kandungan dR Silky  adalah untuk mempercepatkan dan menstabilkan hormon wanita supaya pengguna lebih subur daripada sebelumnya.

“Ianya juga penting dalam mengekalkan tahap sel-sel badan wanita berada dalam tahap yang terbaik dan juga membantu pertumbuhan organ pembiakan wanita.

“Jadi, ramuan yang digarap ini adalah terbaik untuk membantu golongan wanita masa kini yang lebih mementingkan susuk tubuh menawan serta tampil dengan lebih anggun dan jelita,” kata pengasas produk pelangsingan badan Jus Mate 5 (JM5) itu.

 

Advertisements