HEBAT.....formulasi DDR terhadap produk JM5 memberikan impak positif terhadap golongan obesiti untuk mengembalikan senyuman mereka

JITRA, 6 Jun – “Formulasi hebat, mujarab dan terbaik di arena globalisasi yang mampu memberikan kepuasan yang berganda,” ujar Datuk Dr Che Rozmey Che Din (DDR) mengenai produk pelangsingan badan Jus Mate 5 (JM5) yang semakin digilai golongan obesiti

Menurut DDR, produk JM5 merupakan satu produk yang dihasilkan khas untuk menangani masalah kegemukan serta menambahkan kesihatan untuk pengguna dan ianya juga amat berkesan berbanding produk lain.

“Akan tetapi doktor menasihatkan kepada pengguna supaya mendapatkan produk JM5 hanya yang asli kerana ianya selamat digunakan tanpa memberi kesan yang negatif berbanding produk tiruan yang akan memberikan kesan seperti penyakit buah pinggang dan kanser merbahaya.

 “Jika pengguna menggunakan produk JM5 yang asli hanya formulasi dR Rozmey pengguna akan menyaksikan suatu keajaiban terhadap perubahan diri mereka,” ujarnya.

Beliau berkata lagi, produk JM5 juga membantu pengguna untuk menggantikan sarapan pagi dan mula mengaktifkan sel-sel untuk menukar gula kepada tenaga, memecah lemak kepada tenaga serta beoperasi merangsang sel otak untuk menghasilkan neutro-transmitter serotonin yang menghilangkan rasa lapar dan memberikan tenaga.

“Berat badan anda tidak akan bertambah sekiranya anda mengamalkan JM5 ini mengikuti latihan yang telah ditetapkan justeru keinginan anda untuk menikmati kehidupan yang sihat, jelita dan ceria membuahkan hasil.

“Jadi, demi mengelakkan penipuan produk berlaku terhadap pengguna doktor menggalakkan semua pengguna baru mahupun lama mendapatkan produk formulasi dR Rozmey secara terus di pejabat dR Group (dRG),” kata pengasas produk ajaib itu.

Advertisements