KREATIF....pemikiran yang strategi melahirkan golongan generasi yang berkualiti

JITRA, 15 Mei – Ketua Pegawai Eksekutif dR Group (dRG), Datuk Dr Che Rozmey Che Din (DDR) sentiasa menyarankan stafnya menggunakan kreativiti yang ada untuk membina kerjaya di dRG.

“Pengalaman dan segala kemahiran yang dimiliki perlu diadaptasi dalam tugasan supaya kerja yang dihasilkan berkualiti dan menepati kehendak syarikat,” ujarnya.

Menurut DDR lagi, beliau juga sentiasa mengingatkan agar staf melontarkan idea yang bijak untuk membantu membangunkan syarikat dan menjadikan dRG sebagai satu syarikat yang terunggul.

“Beri fokus sepenuhnya terhadap kerja yang dilakukan dan sentiasa komited dengan tugasan untuk memastikan tugas yang dilakukan adalah sempurna.

“Sebagai majikan yang bertanggungjawab, DDR akan sentiasa memastikan stafnya menjalankan kerja dengan baik  dan tidak melakukan kesilapan yang boleh memberi kesan kepada syarikat,” katanya.

Beliau berkata lagi, akibat pencetusan fenomena yang dilakukan telah menerusi label dR Rozmey ini beliau percaya ianya bakal memberikan impak positif terhadap warga dRG demi mempertingkatkan pengetahuan mengenai dunia perniagaan.

“Disamping itu, ianya dianggap usaha melahirkan aset untuk negara Malaysia yang mempunyai generasi muda berkualiti terhadap kerjaya yang diceburi mereka,” ujarnya ketika ditemui.

Advertisements