BAGUS.....formulasi dRQ10 membantu menstabilkan denyutan jantung kembali normal

JITRA, 15 Mei  – Jantung adalah organ penting di dalam tubuh badan manusia dan jika manusia tidak mengambil berat tentang penjagaan terhadap jantung maka tempoh jangka hayat telah dikurangkan dan bakal menempuh kematian.

Menurut Presiden dR Group (dRG) Datuk Dr Che Rozmey Che Din (DDR) penghasilan dRQ10 yang telah dihasilkan dengan formulasi ajaib untuk membantu pengguna yang alami maslah lemah jantung dan serangan stroke.

“Ramuan yang terdapat dRQ10 adalah omega 3 iaitu sejenis amino acid yang mampu melindungi dinding sel, menghantar maklumat kepada sistem saraf dan juga berfungsi mengawal proses pembekuan darah dan pembentukan sel-sel saraf yan baru di otak serta mebantu otot jantung dan sel-sel neuron dari kecederaan dan memulihkan sel-sel ini kembali normal,” katanya.

Beliau berkata lagi, ini terbukti dapat membantu pengguna yang lemah jantung,  dan serangan stroke, juga membantu penyakit lupus, psioriasis, rheumatoid, arthritis, sakit kepala, migraine, kanser prostate, kanser payu dara serta kencing manis.

“Produk dRQ10 ini memberikan keselesaan untuk jantung berfungsi dan meningkatkan kesihatan jantung dalam menghindarkan pengguna daripada maut.

“Jadi, penghasilan dRQ10 dilihat bersesuaian dengan pengguna yang menghadapi masalah jantung kerana formulasi ajaibnya berkesan serta merta,” ujarnya ketika ditemuramah.

Tambahnya lagi, kesihatan merupakan aspek penting untuk menjalani kehidupan seharian supaya kekal cergas melakukan apa jua pekerjaan dan sebarang maklumat mengenai produk yang berkualiti tinggi keluaran dRG ini pengguna boleh mendapatkan secara terus dari dRG ataupun melayari laman sesawang www.herbaprima.com.

Advertisements