DDR........rangka strategi untuk pasarkan produk

LAMAN sesawang dR Selebriti merupakan ruangan khas dunia hiburan masa kini yang semakin menjadi kegilaan terhadap masyarakat.

Ruangan yang disediakan khas untuk golongan bangsa 1 Malaysia sebagai tatapan mengetahui kisah artis-artis pujaan mereka.

Gosip dan cerita artis-artis yang menjadikan idola masyarakat turut dimuatkan di dalam ruangan ini berkonsepkan minat mereka.

Selain itu, ini bukan bertujuan untuk menjatuhkan reputasi ataupun mengaibkan seseorang artis itu namun ianya adalah sebagai perkongsian terhadap peminat yang menyokong mereka daripada belakang.

Dunia hiburan yang penuh kontroversi dan gosip sudah menjadi kebiasaan serta suatu tabiat masyarakat kita hari ini.

Akan tetapi dR Selebriti tidak mengetengahkan unsur yang merosakakan populariti seseorang artis itu namun bertindak memberi cadangan yang sepatutnya sekiranya dilihat salah daripada yang sepatutnya.

Jadi, jangan lepaskan peluang untuk menerokai laman sesawang dRS serta mengetahui kisah-kisah artis yang diminati untuk perkongsian bersama.

Segala-gala yang menarik menanti anda layari http://drselebriti.drrozmey.my/ untuk mengetahui dengan lebih lanjut gosip serta kisah artis idola anda.

Advertisements