dR101........cerdaskan otak

JITRA, 26 April – “Semenjak keluar kisah kejayaan mengenai anak saya diakhbar Harian Metro baru-baru ini ramai golongan ibu bapa menghubungi saya untuk mendapatkan produk dR101 untuk anak mereka,” ujar salah seorang ahli Kelab Jutawan Datuk Dr Rozmey (KJDDR) ketika dihubungi.

Marziah Mamat yang juga salah seorang pengedar dR Group (dRG) berkata, kejayaan mengenai anaknya itu terhadap kecemerlangan di dalam peperiksaan SPM membuka mata masyarakat terutamanya golongan ibu bapa untuk berusaha memberikan yang terbaik kepada anak-anak.

“Setiap kali deringan telefon yang saya jawab semestinya bertanyakan mengenai rahsia kejayaan anak saya untuk dikongsikan bersama dan jawapan yang saya berikan adalah inilah kehebatan dR101 keluaran dRG,” katanya.

Beliau  dulunya pengguna produk pelangsingan badan Jus Mate 5 (JM5) berkata lagi,  ramai tempahan yang dibuat oleh ibu bapa menerusi panggilan telefon yang boleh dikatakan setiap hari berdering.

“Setelah mencuba produk dR101 selama sebulan saya membuat panggilan kepada pelanggan-pelanggan yang membuat pembelian daripada saya untukmengetahui perkembangan mengenai kesan terhadap pengamalan produk yang hebat itu.

“Ternyata ianya bertindak pantas perkembangan positif duberiakn kepada saya bahawa anak mereka yang dulunya tidak fokus dan sering tidak bersemangat terhadap pelajaran kini lebih fokus dan cepat mempelajari apa yang disampaikan oleh guru.

“Malahan murid yang dulunya bersikap kurang sopan dengan guru kini lebih menghormati dan mendengar nasihat-nasihat untuk lebih memberikan komitmen terhadap pelajaran.

“Jadi, terbukti keberkesanan yang ketara ditunjukkan oleh perkembangan anak-anak mereka menerusi produk dR101 iaitu formulasi jus minda terbaik di Malaysia,” katanya lagi.

Menyokong kenyataan diatas Datuk Dr Che Rozmey berkata, produk dR101 adalah formulasi terbaik untuk anak-anak anda kerana ramuan terpilih yang terkandung di dalam adalah daripada pelbagai vitamin yang diperlukan di dalam badan.

“Sekiranya ramai yang berminat untuk mengetahui maklumat lebih lanjut mengenai produk yang ajaib ini sila layari www.herbaprima.com demi mengelak supaya pelanggan tidak terjebak dengan produk tiruan.

“Selain itu, jika sukar untuk anda datang sendiri ke dR Group perkhidmatan secara online turut disediakan ataupun mendapatkan produk itu daripada pengedar sah dRG di kawasan yang berdekatan demi memudahkan urusan anda,” ujarnya.

 

Advertisements