dRQ10.........mendapat sambutan memberangsangkan daripada pengguna

JITRA, 22 April – “Inilah formulasi terbaik abad ini dalam membantu memberikan rawatan terbaik untuk jantung pengguna,” kata Datuk Dr Che Rozmey Che Din (DDR) ketika ditemuramah hari ini.

Produk kesihatan dRQ10 sememangnya memberikan kelegaan terhadap pengguna yang mengalami masalah lemah jantung dan serangan stroke.

Menurut pengasasnya, menyedari hakikat bahawa permasalahan yang berlaku boleh mengakibatkan maut beliau menghasilkan produk itu demi membantu masyarakat mencegahnya sebelum terlambat.

“Ramuan terpilih dan terbaik yang terkandung di dalam produk kesihatan itu memainkan peranan dalam usaha membantu pengguna yang mengalami masalah kronik ini,” katanya.

Tambahnya lagi, ini adalah pertama kalinya penawar yang mujarab masa kini memberikan pengguna peluang baru untuk meneruskan perjalanan hidup.

“Fungsinya yang membantu mengawal tahap gula dalam badan dan meneutralkan radikal bebas yang merosakkan badan membolehkan pengguna mengatasinya dengan segera.

“Selain itu, kebaikan kesan sampingan juga turut diperolehi dengan mengamalkan produk dRQ10 iaitu memberikan rawatan untuk mereka yang hilang memori dan memainkan peranan penting dalam fungsi otak dan pertumbuhan.

“Oleh itu, pelbagai kebaikan lagi akan diperolehi dengan mengamalkan produk formulasi doktor dan sekiranya pengguna-pengguna yang menginginkan produk itu mereka boleh melayari www.herbaprima.com dan datang secara terus ke dR Group (dRG) untuk mendapatkan maklumat lanjut,” ujarnya yang kini sibuk menguruskan untuk melancarkan produk terbaru beliau

Advertisements