DDR....JM5 berkesan jika pengalaman diet dititikberatkan

JITRA, 18 Februari – Produk minuman kesihatan dR Group (dRG) Jus Mate 5 kini sudahpun popular di Malaysia yang semakin menular di sudut ruangan hati golongan masyarakat yang mengalami masalah obesiti.

Jadi, dengan pengamalan  JM5 bersama “Diet Dr Rozmey” membolehkan pengguna yang mempunyai masalah berlebihan berat badan merasai keajaiban terhadap perubahan yang bakal berlaku keatas diri mereka tanpa meberikan kesan yang memudaratkan.

Menurut Presiden dR Rozmey Group (dRG) Datuk Dr Che Rozmey Che Din (DDR) formulasi penggabungan bahan pembakar lemak dan serat membantu pengguna menurunkan berat badan tetapi juga perlu mengamalkan diet yang seimbang setiap hari.

“Pengambilan makanan berkabohidrat dan protein perlu dikurangkan setiap hari dan pengguna hanya perlu menggantikan sayuran dan buah-buahan untuk menggantikan makanan yang berat serta mengurangkan pengambilan air manis,” katanya.

Beliau berkata lagi, produk JM5 akan menjadi bertambah mudah kerana adanya bahan seperti guar gum dan mampu mengaktifkan sel untuk menambahkan tenaga dalam badan.

“Jadi dengan pengambilan produk kesihatan JM5 ini besertakan Diet Dr Rozmey membolehkan mereka menjalani kehidupan seharian dengan lebih bertenaga.

“Pengguna juga tidak perlu risau mengenai produk keluaran dRG ini kerana ianya halal dan tiada sebarang bahan yang tidak dibenarkan terkandung di dalamnya,” ujarnya lagi.