DDR...produk dRII mujarab

JITRA, 27 Januari – Penyakit kulit sememangnya sudah popular dikalangan kanak-kanak mahupun orang dewasa yang dilihat semakin menular hari ini.

Menurut Presiden dR Group (dRG) Datuk Dr Che Rozmey Che Din (DDR) permasalahan penyakit kulit ini dapat dirawat dengan menggunakan dRII iaitu produk kesihatan yang dihasilkan oleh formulasi beliau sendiri.

“Jadi dengan adanya dRII pengguna yang mengalami masalah kulit tidak perlu lagi risau dengan masalah yang dihadapi kerana pihak dRG telah menghasilkan produk yang begitu mujarab,” katanya.

Beliau berkata lagi, produk kesihatan dRII adalah hasil revolusi baru yang menggabungkan astaxanthin, hydrolysed, marine colagen, I-Iysine dan serbuk estrak acerola yang dapat membantu menangani masalah penyakit kulit.

“Produk dRII juga dihasilkan unutk membolehkan kulit terlindung daripada kecerderaaan dan membantu mencegah sel-sel daripada rosak sekaligus tampil dengan kulit yang cerah dan lembut.

“Pengguna yang mengalami masalah kulit yang kronik disarankan mengambil satu sachet dRII dan mengurangkan pengambilannya bergantung kepada kesan yang diperoleh.

“Sekiranya masalah kulit itu hilang pengguna boleh menghentikan pengambilan sachet tersebut tanpa memikirkan kesan-kesan sampingan,” tambahnya lagi.

Advertisements