DDR....produk Slimming Suit dan dR Premier menemui pasaran Mac ini

JITRA, 24 Januari – Sudah pastinya ramai yang mengenali dR Rozmey kerana produk pelangsingan badan Jus mate 5 (JM5)  yang popular kini menjadi perbualan hangat seluruh rakyat Malaysia.

Namun begitu Datuk Dr Che Rozmey Che Din (DDR) dilihat belum lagi berpuas hati dengan kejayaan yang dikecapi dan ingin memperluaskan penjenamaan dR Rozmey di mata dunia.

Menurutnya setelah mengecapi kejayaan menerusi sentuhan beliau iaitu produk pelangsingan badan JM5 kini beliau memperluaskan bisnesnya di dalam empayar kecantikan dan kesihatan bagi membantu masyarakat terutamanya golongan wanita.

“Penghasilan produk kesihatan iaitu dR Premier yang bakal dipasaran Mac ini dilihat dapat memberikan kesan yang begitu mujarab kepada pengguna untuk mempertingkatkan kesihatan tubuh badan supaya terhindar dari penyakit yg tidak dingini,” katanya.

Beliau berkata lagi, penghasilan produk Slimming Suit pula adalah untuk mempercepatkan proses penurunan berat badan dan membentuk tubuh  tampil kelihatan menarik dan cantik seperti yang diidamkan oleh golongan wanita masa kini.

“Insyallah kedua-dua produk ini bakal dilancarkan pada bulan Mac awal tahun ini kerana kini doktor sedang giat menguruskannya.

“Jadi, doktor melihat penghasilan kedua-dua produk ini dilihat mampu memberikan impak positif terhadap penjenamaan dR Rozmey,” katanya yang juga Presiden dR Group (dRG).

Advertisements