DDR....produk dRII mujarab

JITRA, 24 Januari – Penyakit kulit sememangnya sudah popular di Malaysia yang dihidapi  oleh golongan kanak-kanak mahupun orang dewasa akan tetapi ianya dapat dirawat dengan menggunakan dRII iaitu sejenis produk kesihatan yang dihasilkan oleh dR Group (dRG)

Menurut Presiden dR Group (dRG) Datuk Dr Che Rozmey Che Din (DDR) produk kesihatan dRII adalah hasil revolusi baru yang menggabungkan astaxanthin, hydrolysed, marine colagen, I-Iysine dan serbuk estrak acerola yang dapat membantu menangani masalah penyakit kulit.

“Produk dRII juga dihasilkan untuk membolehkan kulit terlindung daripada kecerderaaan dan membantu mencegah sel-sel daripada rosak,” katanya.

Beliau berkata lagi, pengguna yang mengalami masalah kulit yang kronik disarankan mengambil satu sachet dRII demi merawat permasalahan kulit yang dihidapi oleh pesakit.

“Sekiranya berlaku perubahan terhadap penyakit kulit yang dihidapi setelah menggunakan produk dRII pengguna dinasihatkan supaya mengurangkan pengambilan seperti yang disarankan.

“Jadi selepas menggunakan produk dRII mereka tidak perlu lagi mengawal permakanan dan berpantang terhadap makanan laut yang boleh mengakibatkan kegatalan,” tambahnya lagi.

Advertisements