DDR...Jus Mate 5 produk berkesan

JITRA, 4 Januari –  Produk pelangsingan badan iaitu Jus Mate 5 (JM5) keluaran Herba Prima Marketing (HPM) kini seperti virus H1N1 yang semakin menular terhadap masyarakat di negara ini.

Keberkesanan produk JM5 ini 80% terbukti kepada testimoni-testimoni yang menggunakannya memberikan impak yang besar dan sekaligus menjadi pengedar yang Berjaya selain memiliki tubuh yang kelihatan menarik dan cantik.

Menurut Ketua Presiden dR Rozmey Group (dRG) Datuk Dr Che Rozmey Che Din (DDR) kebanyakan pengedar-pengedar produk JM5 yang telah berjaya  menggunakan konsep ‘guna dulu baru jual’ untuk meraih pendapatan lima angka.

“Jadi berkonsepkan dengan menggunakan kaedah ini pengedar akan berjaya mendapatkan kepercayaan dari pengguna-pengguna baru untuk membeli JM5 sekaligus mengaut keuntungan yang lumayan secara sambilan,” katanya.

“Selain itu, pengedar juga tidak perlu bersusah payah untuk menerangkan tentang keberkesanan produk JM5 ini tetapi hanya perlu membawa diri mereka sahaja untuk dijadikan contoh kepada pengguna baru yang ingin menangani masalah obesity ataupun kegemukan,” tambahnya lagi.

Advertisements