dR Silky mencantikkan kulit dan memberikan bentuk tubuh menawan

JITRA, 2 Januari – Produk dR Silky adalah salah satu produk kecantikan keluaran Herba Prima Marketing Sdn Bhd (HPM) yang mendapat sambutan yang menggalakkan dan juga menerima tempahan yang banyak.

Menurut Ketua Pegawai Eksekutif Herba Prima Marketing (HPM) Datuk Dr Rozmey Che Din (DDR) menyedari bahawa golongan wanita masa kini lebih mengutamakan kecantikan doktor menghasilkan produk dR Silky ini khas untuk mereka.

“Kombinasi menarik formulasi doktor menghasilkan produk dR Silky ini adalah dengan hanya menggunakan ramuan herba terpilih sahaja seperti kandungan Lobata

Beliau berkata lagi, hasil formulasi doktor menghasilkan produk dR Silky ini dilihat ianya memberikan kesan positif yang menarik dterhadap pengguna

“Ramuan Lobata yang kaya dengan phyto-estrogen telah dirumuskan di dalam kandungan dR Silky  adalah untuk mempercepatkan dan menstabilkan hormon wanita supaya pengguna lebih subur daripada sebelumnya.

“Ianya juga penting dalam mengekalkan tahap sel-sel badan wanita berada dalam tahap yang terbaik dan juga membantu pertumbuhan organ pembiakan wanita,” kata pengasas produk pelangsingan badan Jus Mate 5 (JM5) itu.

Advertisements