Produk dR Rozmey semakin meningkat popularitinya

JITRA, 1 Disember – Sejak mula beroperasi pada tahun 2006 Herba Prima Marketing Sdn Bhd (HPM) telah menghasilkan pelbagai produk kecantikan dan kesihatan yang tidak pernah menghampakan dan mendapat sambutan hangat daripada pelanggan.

Ketua Pegawai Eksekutif Herba Prima Marketing Sdn Bhd (HPM) Datuk Dr Che Rozmey Che Din (DDR) berkata, HPM kini terkenal dengan produk kesihatan yang memberikan kesan yang amat memberangsangkan iaitu Jus Mate 5 (JM5) bagi membantu pengguna yang mempunyai masalah berlebihan berat badan.

“Antara produk keluaran HPM selain daripada JM5 ialah seperti ESPRESSO XY yang membantu memulihkan masalah tenaga batin, Doc-K merawat sakit sendi, Gain-5 membantu penambahan berat badan, dR Silky memberikan bentuk tubuh badan yang ideal dan kulit yang cantik,” katanya.

Beliau berkata lagi, menyedari bahawa masyarakat kini terdedah dengan pelbagai penyakit beliau menghasilkan pelbagai formulasi hebat untuk membantu golongan yang menhidap penyakit kronik.

“Oleh itu formulasi produk dR Betes telah dihasilkan dengan bertujuan untuk memulihkan penyakit kencing manis, manakala dRQ10 merawat masalah lemah jantung dan stroke.

“Formulasi dR8 pula adalah bertujuan untuk merawat mata dan produk dR101 membantu kecerdasan minda serta produk dRII adalah untuk merawat penyakit kulit yang kritikal.

“Kesemua produk yang dihasilkan ini mengandungi pelbagai vitamin dan herba terpilih yang telah banyak membantu pengguna merawat pelbagai penyakit serta penggunaannya yang memudahkan dan selamat untuk pengguna,” tambahnya lagi ketika ditemui.

Advertisements