DDR...produk kedua popular keluaan HPM

JITRA, 20 Oktober  – Penyakit kulit sememangnya sudah popular dikalangan kanak-kanak mahupun orang dewasa akan tetapi ianya dapat dirawat dengan menggunakan dRII iaitu produk kesihatan yang dihasilkan oleh Herba Prima Marketing Sdn Bhd (HPM).

Produk dRII merupakan satu formulasi ajaib di dalam dunia penjagaan kulit dan kesihatan masa kini serta ianya tulen bermutu tinggi dari mikro alga haematococcus pluvialis hidup bebas dikedalaman 5000 meter di bawah laut persisiran Panatai Pulau Hawai.

Menurut Ketua Pegawai Eksekutif Herba Prima Marketing Sdn Bhd (HPM) Datuk Dr Che Rozmey Che Din (DDR) produk kesihatan dRII adalah hasil revolusi baru yang menggabungkan astaxanthin, hydrolysed, marine colagen, I-Iysine dan serbuk estrak acerola yang dapat membantu menangani masalah penyakit kulit.

Katanya lagi, produk dRII juga dihasilkan untuk membolehkan kulit terlindung daripada kecerderaaan dan membantu mencegah sel-sel daripada rosak.

“Pengguna yang mengalami masalah kulit yang kronik disarankan mengambil satu sachet dRII dan mengurangkan pengambilannya bergantung kepada kesan yang diperoleh.

“Sekiranya masalah kulit itu hilang pengguna boleh menghentikan pengambilan sachet tersebut tanpa memikirkan kesan-kesan sampingan,” kata pengasas produk pelangsingan Jus Mate 5 (JM5) itu.

Advertisements