DDR.........masterpiece

JITRA, 2 Setember – “Inilah yang dinamakan keajaiban hasil daripada fenomena dR Rozmey yang bakal memberikan keuntungan yang berganda,” ujar Datuk Dr Che Rozmey Che Din (DDR).

Menurutnya pembawakan fenomena dR Rozmey berjaya memukau dua jutawan muda Indonesia yang telah membuatkan mereka tidak senang duduk lantas mahu melakukan ledakan jenama dR Rozmey di negara Garuda itu.

“Minat serta semangat yang telah ditunjukkan oleh kedua-dua usahawan muda untuk tembusi pasaran Indonesia menerusi jenama dR Rozmey lantasdoktor mencipta pelan pemasaran yang luar biasa diluar kotak pemikiran usahawan biasa,” katanya.

Beliau berkata lagi, serangan virus bisnes dR Rozmey menembusi pasaran Indonesia berbeza dengan usahawan lain kerana beliau kemasukan beliau ke negara jiran adalah secara kolektif sebagai Mastepiece.

“Kedua-dua usahawan muda iaitu Andrea dan Albert yakin dengan visi dan misi serta label dR Rozmey dan menjangkakan bahawa ledakan fenomena dR Rozmey bakal memperolehi keuntungan yang melipat ganda menerusi produk DDR serta HPM.

“Kemasukan produk DDR serta HPM di Indonesia terutamanya produk pelangsingan badan Jus Mate 5 (JM5) akan menjadikan keadaan tidak terkawal kerana golongan obesiti menggigil-gigil dan keterujaan mereka untuk menggunakan produk JM5 itu begitu memberangsangkan.

“Sehubungan itu, kerjasama erat diantara DDR dengan kedua-dua jutawan muda itu bukan sahaja menhasilkan keuntungan lumayan bahkan memupuk semangat kejiranan serta mengeratkan lagi hubungan diantara kedua-dua negra,” kata pengasas produk pelangsingan badan Jus Mate 5 (JM5) itu.

Advertisements