Slimming Suit menggunakan Infra Red, Batu Jade dan Fabrik berkualiti tinggi

JITRA, 27 Ogos – “Kehadiran Slimming Suit  dR Rozmey bakal merungkai segala persoalan yang timbul di kotak fikiran kaum wanita terutamanya golongan obesiti,” kata Datuk Dr Che Rozmey Che Din (DDR) ketika ditemuramah di pejabat beliau, hari ini.

Produk Slimming Suit dR Rozmey ini menggunakan teknologi nano Jepun bakal memberikan pelbagai kelebihan dan kebaikan terhadap penggunanya.

Menurut DDR, produk yang direka menggunakan teknologi nano Jepun ini dibawa khas di negara ini mengandungi tiga set iaitu coli, bengkung dan seluar untuk membantu golongan yang mempunyai masalah kegemukan.

“Kelebihan Slimming Suit dR ROzmey ini tidak dapat disangkal lagi kerana menerusi penggunaan Infra Red, batu Jade dan fabrik berkualiti tinggi bakal memberikan impak positif yang memberangsangkan,” katanya lagi.

Beliau berkata, produk ini mampu menjana Infra Red yang berfungsi untuk membakar lemak bawah eperdemis, mempercepatkan pengaliran darah dan menyahkan toksin di dalam badan.

“Produk ini juga membantu untuk mengimbangi hormon dan dan tahap metabolisme yang seimbang serta bertindak sebagai refleksologi kepada pusat badan sekaligus merawat masalah dalaman badan dengan lancar.

“Oleh itu, kombinasi menarik antara Infra Red dan batu Jade ini bakal merealisasikan impian pengguna untuk tampil dengan kelihatan anggun dan cantik.

“Sehubungan itu, bukan sahaja mendapat bentuk tubuh menawan seperti yang diidamkan malah jaminan juga diberikan dan pemakaian Slimming Suit ini memberikan keselesaan kepada pengguna biarpun ketika berpeluh serta tiaada alahan kulit,” kata DDR.

Advertisements