prduk dR Rozmey makin meningkat

JITRA, 25 Ogos – Pelbagai produk kesihatan dan kecantikan jenama dR Rozzmey yang telah dihasilkan oleh Herba Prima Marketing Sdn Bhd (HPM) dilihat memberikan kesan memberangsangkan terhadap penggunanya dan semakin popular dikalangan rakyat Malaysia.

Menurut Ketua Pegawai Eksekutif Herba Prima Marketing Sdn Bhd (HPM) Datuk Dr Che Rozmey Che Din (DDR) produk jenama dR Rozmey yang telah dihasilkan dan dikeluarkan oleh HPM mempunyai kualiti yang tinggi dan meyakinkan pengguna berbanding produk-produk lain.

“Hal ini jelaslah terbukti bahawa keberkesanannya terhadap testimoni-testimoni yang menggunakannya kerana perubahan yang berlaku dan inilah yang dinamakan keajaiban produk jenama dR Rozmey,” katanya.

Katanya lagi, keberkesanan produk jenama dR Rozmey ini juga menambahkan keyakinan kepada testimoni untuk memperkenalkan kepada masyarakat yang mempunyai masalah kesihatan dan juga yang menginginkan kecantikan.

“Dengan formulasi ajaib dan ramuan terpilih yang terkandung didalam kesemua produk jenama dR Rozmey masalah mengenai kebajikan kesihatan masyarakat telah diselesaikan.

“Selain itu, selaras dengan konsep HPM yang  menekankan kualiti terhadap produk amat dititikberatkan  bagi mengelakkan berlaku sebarang kesan yang negatif terhadap pengguna dan jaminan akan diberikan sekiranya produk itu hanyalah yang original,” ujar beliau ketika di temui awal pagi tadi.

Advertisements