JITRA, 13 Ogos – Hubungan suami isteri yang berakhir dengan penceraian bukan sahaja akibat daripada masalah zahiriah malahan ianya juga berpunca daripada masalah lemah batin iaitu pasangan suami isteri kurang menikmati hubungan intim

Jadi selaras dengan masalah yang semakin melanda di dalam masyarakat Herba Prima Marketing (HPM) telah menghasilkan satu produk kesihatan iaitu Espresso XY bagi mengurangkan masalah penceraian diantara pasangan suami isteri dan memberi kepuasan dan klimaks ketika melakukan hubungan seks.

Menurut Ketua Pegawai Eksekutif Herba Prima Marketing Sdn Bhd (HPM), Datuk Dr Che Rozmey Che Din (DDR) Espresso XY merupakan satu formulasi hebat yang dirumuskan dengan gabungan dua ramuan terpilih iaitu Maca dan Butea Superba.

“Kandungan Maca yang dirumuskan di dalam Espresso XY adalah untuk menambahkan stamina dan tenaga, merawat masalah seksual lelaki dan meningkatkan kesuburan lelaki dan wanita. Manakala Butea Superba pula adalah untuk merangsang vasodilatasi salur darah zakar sama seperti Viagra tanpa kesan mempercepatkan denyut jantung , gementar atau letih,” katanya.

“Dengan kemunculan EXPRESSO XY formulasi ajaib yang diciptakan oleh saya dari hasil penyelidikan yang dibuat ini boleh membantu memberikan kepuasan dan kenikmatan hubungan intim serta menjadi hubungan suami isteri lebih panas,” katanya.

Advertisements