DDR....pencetus fenomena luar biasa

JITRA, 11 Ogos – “Pelbagai usaha telah dilakukan dalam mencetuskan fenomena dR Rozmey yang terbaru, namun kini doktor hanya menantikan kemunculan kejayaan yang bakal diraih,” kata pengasas produk pelangsingan badan Jus Mate 5 (JM5) iaitu Datu Dr Rozmey Che Din (DDR) ketika ditemui hari ini.

Menurut DDR, hal ini berlaku kerana kejayaan beliau dalam melakukan pelbagai fenomena dR Rozmey yang kini menjadi perbualan hangat dan semakin menadapat sokongan seluruh rakyat Malaysia.

“Pelbagai usaha yang telah dilancarkan dalam memperkenalkan jenama dR Rozmey di seluruh tanahair. Namun kini beliau hanya menunggu sejauhmana tindakbalas dari masyarakat tentang fenomena yang dicetuskan oleh beliau,” katanya.S

Katanya lagi, dahulunya fenomena dR Rozmey yang dicetuskan oleh doktor mengenai produk kesihatan dan kecantikan mendapat sambutan yang memberangsangkan kerana dikatakan formulasinya yang hebat dan ajaib memberikan kesan yang mujarab terhadap pengguna.

“Tambahan pula kehadiran fenomena yang luar biasa dicetuskan seperti filem 2 Alam, yang mempunyai keunikan dan keistimewaan tersendiri hanya dilihat mampu memberikan  hasil yang lumayan dan segala-galanya akan terjawab kelak,” katanya ketika ditemuramah.

Advertisements