Gain-5 jana berat badan

JITRA, 4  Ogos – “Jika anda terlalu risau memiliki tubuh badan yang terlalu kurus, penemuan mengenai penawar masalah ini sudah terbukti dengan keberkesanan Gain-5,” kata Datuk Dr Che Rozmey Che Din (DDR) ketika ditemuramah tadi.

Menurut DDR, Herba Prima Marketing Sdn Bhd (HPM) dilihat begitu prihatin dengan keadaan sekeliling kerana menghasilkan produk selaras dengan keinginan pengguna serta keberkesanannya jelas terbukti dengan perubahan yang berlaku terhadap pengguna.

“Produk Gain 5 adalah merupakan produk mudah dan selamat digunakan  yang mampu menambahkan berat badan dan pertumbuhan otot-otot badan pengguna serta mengaktifkan berjuta sel badan dan organ berfungsi secara maksimum,” katanya.

Katanya lagi, campuran “whey protein” , vitamin A, B2, B3, B5, B6, C, kalsium, iodine, zinc, thiamine, biotin, dan folic acid mampu membina otot-otot badan yang baru, meningkatkan hormon serta pembesaran sel-sel badan selain memberikan tenaga dan meningkatkan selera makan.

“Oleh itu, dengan formulasi yang serba lengkap ini ternyata mampu memberikan kesan pertumbuhan otot-otot badan yang amat cepat, berkekalan dan meningkatkan tahap kesihatan pengguna,” ujar Ketua Pegawai Eksekutif Herba Prima Marketing (HPM) itu tadi.

Advertisements