Gain-5 bantu tambah berat badan

JITRA, 1 Ogos (HPM) – Anda terlalu kurus? Jika persoalan begini bermain difikiran anda, anda tidak perlu lagi risau kerana Gain-5 dapat membantu menambahkan berat  badan anda.

Menurut Ketua Pegawai Eksekutif Herba Prima Marketing Sdn Bhd (HPM) Gain 5 merupakan produk muda dan selamat digunakan  yang mampu menambahkan berat badan dan pertumbuhan otot-otot badan pengguna serta mengaktifkan berjuta sel badan dan organ berfungsi secara maksimum.

“Campuran “whey protein” , vitamin A, B2, B3, B5, B6, C, kalsium, iodine, zinc, thiamine, biotin, dan folic acid mampu membina otot-otot badan yang baru, meningkatkan hormon serta pembesaran sel-sel badan selain memberikan tenaga dan meningkatkan selera makan,” katanya.

Katanya lagi, formulasi yang serba lengkap ini ternyata mampu memberikan kesan pertumbuhan otot-otot badan yang amat cepat, berkekalan dan meningkatkan tahap kesihatan pengguna.

“Jadi dengan adanya produk sebegini ianya membantu golongan yang mempunyai susuk tubuh yang kurus mendapat berat serta tubuh badan yang ideal untuk kelihatan tampil dengan lebih berkeyakinan dan selesa,” kata DDR ketika dihubungi.

Advertisements