DDR bersama produk ciptaannya

JITRA, 25 Julai (HPM) – Pelbagai produk kesihatan dan kecantikan yang telah dihasilkan oleh Herba Prima Marketing Sdn Bhd (HPM) yang dilihat memberikan kesan meberangsangkan terhadap penggunanya semakin hari semakin popular dikalangan rakyat Malaysia.

Menurut Ketua Pegawai Eksekutif Herba Prima Marketing Sdn Bhd (HPM) Datuk Dr Che Rozmey Che Din (DDR) produk yang telah dihasilkan dan dikeluarkan oleh HPM mempunyai kualiti yang tinggi dan meyakinkan pengguna berbanding produk-produk lain.

“Hal ini jelaslah terbukti bahawa keberkesanan terhadap testimoni yang menggunakan produk keluaran HPM amat ketara dengan dengan memberikan impak positif,” katanya.

Katanya lagi, keberkesanan produk HPM ini juga menambahkan keyakinan kepada testimoni untuk memperkenalkan kepada masyarakat yang mempunyai masalah kesihatan dan juga yang menginginkan kecantikan.

“Dengan formulasi ajaib dan ramuan terpilih yang terkandung didalam kesemua produk keluaran HPM telah banyak membantu masyarakat.

“Selain itu, selaras dengan konsep HPM yang  menekankan kualiti terhadap produk amat dititikberatkan  bagi mengelakkan berlaku sebarang kesan yang negatif terhadap pengguna,” ujar beliau ketika di temui awal pagi tadi.

Advertisements