DDR...bangga dengan formulasi sendiri

JITRA, 24 Julai (HPM) – Mudah, Cepat, Berkesan dan tiada kegemukan semula. Inilah rahsia keajaiban produk diet dR Rozmey iaitu Jus Mate 5 (JM5) yang terlaris sekali pada masa kini.

Menurut Datuk Dr Che Rozmey Che Din (DDR) memberitahu bahawa JM5 merupakan satu produk yang dihasilkan khas untuk menangani masalah kegemukan serta menambahkan kesihatan untuk pengguna dan JM5 juga amat berkesan berbanding produk lain.

“Selain itu, bukan sahaja mudah untuk menggunakannya malah ianya selamat digunakan tanpa memberi kesan yang negatif selepas menggunakannya serta kesan perubahan yang positif keatas diri pengguna dapat dirasai sendiri.

“Produk  JM5 juga membantu pengguna untuk menggantikan sarapan pagi dan mula mengaktifkan sel-sel untuk menukar gula kepada tenaga, memecah lemak kepada tenaga serta beoperasi merangsang sel otak untuk menghasilkan neutro-transmitter serotonin yang menghilangkan rasa lapar dan memberikan tenaga.

“Berat badan anda tidak akan bertambah sekiranya anda mengamalkan JM5 ini mengikuti latihan yang telah ditetapkan justeru keinginan anda untuk menikmati kehidupan yang sihat, jelita dan ceria membuahkan hasil,” tambahnya.