jenama dR ROzmey tertera di produk JM5

JITRA, 19 Julai (HPM) – “Produk pelangsingan badan Jus Mate 5 (JM5) yang kini mendapat sambutan menggalakkan berwajah baru,” kata Datuk Dr Che ROzmey (DDR).

Menurut DDR, produk pelangsingan itu kini berwajah baru di mana jenama dR Rozmey tertera pada produk tersebut demi memudahkan pengguna untuk mengetahui bahawa produk yang digunakan adalah produk dR Rozmey.

“Hal ini adalah bertujuan untuk mengelakkan daripada peniruan produk keluaran Herba Prima Marketing (HPM) daripada pihak lain,” katanya.

Katanya lagi, ianya juga untuk melindungi hak cipta oleh beliau sendiri dan memberitahu pengguna bahawa produk itu adalah formulasi oleh beliau sendiri.

“Jadi, dengan berwajah baru pengguna yang ingin menggunakan produk formulasi dR Rozmey dapat menggunakannya tanpa was-was.

“Selain itu, pengguna tidak lagi perlu risau dengan produk yang digunakan oleh mereka kerana ianya adalah benar-benar formulasi doktor semdiri yang ajaib dan memberikan kesan yang positif kepada mereka,” ujarnya ketika ditemui disini.

Advertisements