Gain 5 tingkatkan berat badan

JITRA, 18 Julai (HPM) – Anda terlalu kurus? Jika persoalan begini bermain difikiran anda, anda tidak perlu lagi risau kerana Gain-5 dapat membantu menambahkan berat badan anda.

Gain-5 keluaran Herba Prima Marketing Sdn Bhd (HPM) formulasi ajaib yang dihasilkan oleh dR Rozmey untuk membantu golongan yang mempunyai masalah kurang berat badan.

Menurut Ketua Pegawai Eksekutif Herba Prima Marketing Sdn Bhd (HPM) Gain 5 merupakan produk mudah dan selamat digunakan  yang mampu menambahkan berat badan dan pertumbuhan otot-otot badan pengguna serta mengaktifkan berjuta sel badan dan organ berfungsi secara maksimum.

“Campuran “whey protein” , vitamin A, B2, B3, B5, B6, C, kalsium, iodine, zinc, thiamine, biotin, dan folic acid mampu membina otot-otot badan yang baru, meningkatkan hormon serta pembesaran sel-sel badan selain memberikan tenaga dan meningkatkan selera makan,” katanya.

“Oleh itu, dengan formulasi yang serba lengkap ini ternyata mampu memberikan kesan pertumbuhan otot-otot badan yang amat cepat, berkekalan dan meningkatkan tahap kesihatan pengguna,” tambahnya lagi.

Advertisements