15 Julai (HPM) – Keprihatin untuk membantu masyarakat mendorong Ketua Pegawai Eksekutif, Datuk Dr Rozmey Che Din melancarkan Program Prihatin dR Rozmey, di sini, hari ini.

Program bertujuan membantu masyarakat yang mempunyai permasalahan kesihatan  dengan menggunakan produk HPM selain produk pelansingan badan Jus Mate 5.

“Doktor terpanggil untuk membantu pengguna yang tidak berkemampuan yang berhasrat untuk menggunakan produk HPM lain seperti Dok-K, dR-II dan  dR Betes .

“Inilah adalah salah satu tanggungjawab social doktor kepada masyarakat  1 Malaysia khusus kepada mereka yang tidak berkemampuan dan mempunyai minat untuk menggunakan produk HPM.

“Mereka perlu membuat permohanan dengan memberikan maklumat mengenai diri dan latar belakang penyakit serta gambar berukuran poskad yang  boleh dihantar ke email admin@herbaprima.com.my atau kuiz@admin.herbaprima.com.my serta melalui pos,” katanya ketika ditemui di sini, hari ini.

Datuk Dr Che Rozmey berkata setiap pengguna yang terpilih akan diberi peluang menggunakan produk secara percuma selama tiga bulan dalam usaha meningkatkan tahap kesihatan mereka kembali normal.

Advertisements