Slimming Suit yang bakal berada dipasaran September ini

JITRA, 13 Julai (HPM) – Satu lagi produk baru yang telah dilancarkan oleh Herba Prima Marketing Sdn Bhd (HPM) iaitu Slimming Suit yang berfungsi untuk membantu pengguna untuk mendapatkan bentuk tubuh yang lebih menarik.

Menurut Ketua Pegawai Eksekutif Herba Prima Marketing (HPM) Datuk Dr Rozmey Che Din (DDR) produk Slimming Suit dihasilkan untuk pengguna yang inginkan susuk tubuh yang menawan yang akan berada di pasaran pada September ini.

“Dengan adanya produk kesihatan Slimming Suit ini ianya akan membantu pengguna membentuk potongan badan yang cantik secara semula jadi dan pemakaian setiap hari dalam jangka masa panjang akan mengembalikan bentuk badan cantik tanpa kesan sampingan,” katanya.

Katanya lagi, Slimming Suit juga berfungsi untuk membentuk punggung, payudara, mengurangkan saiz pinggan serta melangsingkan pinggul seperti yang di idam-idamkan setiap wanita masa kini.

“Disamping itu, Slimming Suit ini juga mempunyai infra merah bagi melancarkan pengedaran darah, menyingkirkan lemak dan mencegah badan daripada berbau serta ianya direka untuk menyokong tulang belakang dan bahagian rusuk.

“Oleh itu, dengan harga yang berpatutan iaitu antara RM1500 hingga RM3000 boleh meberikan kepuasan terhadap pengguna dan merasai pelaburan yang dilakukan itu membuahkan hasil yang amat memberangsangkan,” katanya ketika ditemuramah hari ini.

Advertisements