dRII mendapat sambutan menggalakkan

JITRA, 8 Julai (HPM) – Penyakit kulit sememangnya sudah popular di Malaysia yang dihidapi  oleh golongan kanak-kanak mahupun orang dewasa akan tetapi ianya dapat dirawat dengan menggunakan dRII iaitu sejenis produk kesihatan yang dihasilkan oleh Herba Prima Marketing Sdn Bhd (HPM).

Menurut Ketua Pegawai Eksekutif Herba Prima Marketing Sdn Bhd (HPM) Datuk Dr Che Rozmey Che Din (DDR) produk kesihatan dRII adalah hasil revolusi baru yang menggabungkan astaxanthin, hydrolysed, marine colagen, I-Iysine dan serbuk estrak acerola yang dapat membantu menangani masalah penyakit kulit.

“Produk dRII juga dihasilkan untuk membolehkan kulit terlindung daripada kecerderaaan dan membantu mencegah sel-sel daripada rosak,” katanya.

Katanya lagi, pengguna yang mengalami masalah kulit yang kronik disarankan mengambil satu sachet dRII dan mengurangkan pengambilannya bergantung kepada kesan yang diperoleh.

“Jadi selepas menggunakan produk dRII mereka tidak perlu lagi mengawal permakanan dan berpantang terhadap makanan laut yang boleh mengakibatkan kegatalan,” tambahnya lagi.

Advertisements