Produk JM5 kini mendapat sambutan yang meggalakkan

JITRA, 6 Julai (HPM) – Mudah, Cepat, Berkesan dan tiada kegemukan semula. Inilah rahsia keajaiban produk pelangsingan badan Jus Mate 5 (JM5) formulasi hebat dR Rozmey yang semakin popular terhadap golongan obesiti di Malaysia.

Menurut Datuk Dr Che Rozmey Che Din (DDR) produk JM5 merupakan satu produk yang dihasilkan khas untuk menangani masalah kegemukan serta menambahkan kesihatan untuk pengguna dan ianya juga amat berkesan berbanding produk lain.

“Selain itu, bukan sahaja mudah untuk menggunakannya malah ianya selamat digunakan tanpa memberi kesan yang negatif selepas menggunakannya malah pengguna akan menyaksikan suatu keajaiban terhadap perubahan diri mereka,” ujarnya.

Katanya lagi, produk JM5 juga membantu pengguna untuk menggantikan sarapan pagi dan mula mengaktifkan sel-sel untuk menukar gula kepada tenaga, memecah lemak kepada tenaga serta beoperasi merangsang sel otak untuk menghasilkan neutro-transmitter serotonin yang menghilangkan rasa lapar dan memberikan tenaga.

“Berat badan anda tidak akan bertambah sekiranya anda mengamalkan JM5 ini mengikuti latihan yang telah ditetapkan justeru keinginan anda untuk menikmati kehidupan yang sihat, jelita dan ceria membuahkan hasil,” kata Ketua Pegawai Eksekutif Herba Prima Marketing Sdn Bhd (HPM).