Gain-5 membantu meningkatkan berat badan

JITRA, 4  Julai (HPM) – Anda terlalu kurus? Jika persoalan begini bermain difikiran anda, anda kini tidak perlu lagi risau kerana Gain-5 dapat membantu menambahkan berat badan anda.

Herba Prima Marketing Sdn Bhd (HPM) dilihat begitu prihatin dengan keadaan sekeliling kerana menghasilkan produk selaras dengan keinginan pengguna.

Menurut Ketua Pegawai Eksekutif Herba Prima Marketing Sdn Bhd (HPM) Datuk Dr Che Rozmey Che Din (DDR) Gain 5 merupakan produk mudah dan selamat digunakan  yang mampu menambahkan berat badan dan pertumbuhan otot-otot badan pengguna serta mengaktifkan berjuta sel badan dan organ berfungsi secara maksimum.

“Campuran “whey protein” , vitamin A, B2, B3, B5, B6, C, kalsium, iodine, zinc, thiamine, biotin, dan folic acid mampu membina otot-otot badan yang baru, meningkatkan hormon serta pembesaran sel-sel badan selain memberikan tenaga dan meningkatkan selera makan,” katanya.

“Oleh itu, dengan formulasi yang serba lengkap ini ternyata mampu memberikan kesan pertumbuhan otot-otot badan yang amat cepat, berkekalan dan meningkatkan tahap kesihatan pengguna,” tambahnya lagi.

Advertisements